Web oficial

| Hotel AnyósPark Suites & Homes a La Massana

AnyósPark Mountain The Hotels - La Massana -

Benvingut

Hotel AnyósPark Suites & Homes

4 espais de gastronomia deliciosa gestionats per l'equip del prestigiós xef Paco Méndez, tot pensat perquè puguis gaudir de les teves activitats i esports favorits, relaxació en una completa zona wellness, benestar personal amb els tractaments de Carita Paris, 19.000 m² d'instal·lacions esportives, suites acollidores i elegants, el Restaurant-Terrassa Aqualounge amb el millor ambient, zones de joc per als més petits... l'Hotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort és el teu soci perfecte per evadir-te de tot a La Massana, Andorra.

El resort de muntanya més gran de tot Andorra t'espera per viure uns dies en plena natura amb tot el que vols experimentar. L'Hotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort resulta una molt bona opció per desconnectar. Fes la teva reserva ara al millor preu online aquí a la web oficial de l'Hotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort.

Benvingut

Hotel AnyósPark Suites & Homes

El resort de muntanya més gran de tot Andorra t'espera per viure uns dies en plena natura amb tot el que vols experimentar. L'Hotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort resulta una molt bona opció per desconnectar. Fes la teva reserva ara al millor preu online aquí a la web oficial de l'Hotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort. 4 espais de gastronomia deliciosa gestionats per l'equip del prestigiós xef Paco Méndez, tot pensat perquè puguis gaudir de les teves activitats i esports favorits, relaxació en una completa zona wellness, benestar personal amb els tractaments de Carita Paris, 20.000 m² d'instal·lacions esportives, suites acollidores i elegants, el Restaurant-Terrassa Aqualounge amb el millor ambient, zones de joc per als més petits... l'Hotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort és el teu soci perfecte per evadir-te de tot a La Massana, Andorra.

Les nostres habitacions

més exclusius

Habitacions exclusives i diferenciades, viu la màxima comoditat

Veure totes les habitacions

Política de cookies

Podeu trobar més detalls al Aviso de cookies