Web oficial

| Aparthotel AnyósPark a La Massana

AnyósPark Mountain The Hotels - La Massana -

Benvingut

Aparthotel AnyósPark

L'Aparthotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort et facilita la possibilitat de gaudir d'uns dies de desconnexió en el poble d'Anyós, a molt pocs minuts de La Massana, Andorra. Es tracta d'un allotjament confortable que està dissenyat per gaudir de plena independència i de privacitat, alhora que gaudeixes de tots els serveis i instal·lacions del nostre resort de muntanya.
Ideals per compartir amb la teva família o amb els teus amics, aquests acollidors apartaments tenen tot l'equipament i les atencions necessàries perquè tan sols tinguis una preocupació: divertir-te i relaxar-te en plena natura. Reserva l'Aparthotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort, una experiència feta a la teva mida que combina plaer i descans a la web oficial d'AnyósPark the Mountain & Wellness Resort.

Benvingut

Aparthotel AnyósPark

L'Aparthotel AnyósPark the Mountain & Wellness Resort et facilita la possibilitat de gaudir d'uns dies de desconnexió en el poble d'Anyós, a molt pocs minuts de La Massana, Andorra. Es tracta d'un allotjament confortable que està dissenyat per gaudir de plena independència i de privacitat, alhora que gaudeixes de tots els serveis i instal·lacions del nostre resort de muntanya. Ideals per compartir amb la teva família o amb els teus amics, aquests acollidors apartaments tenen tot l'equipament i les atencions necessàries perquè tan sols tinguis una preocupació: divertir-te i relaxar-te en plena natura. Una experiència feta a la teva mida que combina plaer i descans a la web oficial d'AnyósPark the Mountain & Wellness Resort.

Apartaments

més exclusius

Habitacions exclusives i diferenciades, viu la màxima comoditat

Veure tots els apartaments

Política de cookies

Podeu trobar més detalls al Aviso de cookies